Levent'e Basketbol yaşam alanı

Levent

Bandırma Marmara Basketbol Akademisi Levent'e salon ve sportif yaşam alanı için harekete geçti.

Bandırma Marmara Basketbol Akademisi Gençlik ve Spor kulübü, Levent’te Belediye’ye ait spor alanına, Basketbol kompleksi için başvuruda bulundu.

Bandırma Marmara Basketbol Akademisi Gençlik ve Spor Kulübü (MABAGSK) Başkan Nedim Ergüder, kurulu üyesi Emel Kurt, Koç, Berke Ergüder Levent Basketbol yaşam alanı proje talep dilekçesini Belediye yazı işleri müdürlüğüne teslim etti.

Basketbol Akademisi yönetimi daha sonra konuya ilişkin olarak Belediye Başkan vekili Mehmet Sert ile görüştü.

Başkan yardımcısı Mehmet Sert, sportif yaşam alanlarını hayata geçirmek noktasında olumlu bir politika izlediklerini, Bandırma Marmara Basketbol Akademisi Gençlik ve Spor Kulübü’nün talebini Başkan Dursun Mirza’nın olumlu katkıları ile encümene sunacaklarını vurgulayarak, hayata geçmesi noktasında ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini söyledi.

BASKETBOLDE BAŞARI GRAFİĞİ YÜKSEK

Bandırma’da 29 Eylül 2012 yılında sportif faaliyete başlayan Marmara Basketbol Akademisi Gençlik ve Spor Kulübü Minik Bayanlar, Küçük Bayanlar ve Yetişkin Bayanlar kategorilerinde toplam 60 lisanslı oyuncu ile mücadele veriyor.

Kulüp, kuruluşundan itibaren ortaya koyduğu performans ile Sina Ülbe’yi Fenerbahçespor kulübüne, Antalya’ya verdiği Meltem Avcı, daha sonra Beşiktaş’a transfer olarak bugün milli takım forması giymekte.

Merve Kulaç, Setenay Dinçaslan, Zeynep Yeşiloğlu, Gamze Memiş, Gamze Nur Güneş, Ayça Semerci ve Meryem Özkaya’yı da Denizli Büyükşehir Belediyesine transfer etti.

 

 



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı